Nieuws

Lees hieronder de laatste nieuwtjes:

(Nieuws dat enkel voor onze leden bestemd is, is op de ledenzone/nieuws beschikbaar)

Info-avonden van de Vlaamse Overheid over de vorming van eerstelijnszones

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

In onze elektronische nieuwsbrief van 5 juli deden we reeds de oproep om je praktijk bij je lokale LMN en SEL bekend te maken, mocht dit nog niet gebeurd zijn.

Ga verder

Maak je kenbaar bij de LNM en SEL in je regio!!

Multidisciplinaire samenwerking in de eerstelijnszones: oproep aan onze diëtisten om je kenbaar te maken bij de LMN en SEL in je regio

In het kader van de brede en complexe hervorming van de eerstelijnszorg is het belangrijk dat we als beroepsgroep worden opgenomen in de nieuw op te richten eerstelijns zorgnetwerken. De VBVD ontving vanuit meerdere regio’s daarvoor de vraag: Dendermonde, Roeselare, Aalst, Ieper, Sint-Niklaas, Limburg, enz.

Ga verder

Lidmaatschap VVKVM

Voordelen lidmaatschap VVKVM voor slechts 30 euro per jaar

  • Alle leden kunnen gratis deelnemen aan symposia en workshops die door de VVKVM worden geörganiseerd.
  • Op speciale activiteiten (bv. gezamelijk georganiseerde congressen) geldt meestal een korting op het inschrijvingsgeld.
  • Leden ontvangen de nieuwsbrief (per e-mail) die hen op de hoogte houdt van onze initiatieven.

Ga verder

Neem deel aan de award van Instituut Danone

 

Bent u een onderzoeker of student? Hebt u een onderzoek verricht op het gebied van één van de thema’s hieronder, en u wilt uw onderzoek delen (thesis, eindwerk, doctoraat, publicatie, ...) met het grote publiek ? Stuur hen dan een vulgariserende versie van uw wetenschappelijk artikel vóór 09 maart 2017 en u maakt zo misschien kans op 2500 euro.

Thema’s :

Ga verder

Persbericht 1: Week van de Diëtist

Save the date voor de gezondste week van 20 - 26 maart 2017

Nossegem, 6 januari 2017. – De Vlaamse en Franstalige beroepsverenigingen van diëtisten, VBVD en UPDLF, organiseren naar jaarlijkse traditie de Week Van De Diëtist van 20 – 26 maart 2017. Ze willen een oproep doen naar adolescenten, kinderen en hun omgeving, om in de week van 20 – 26 maart 2017 een gezonde omgeving te creëren. Er de Gezondste Week van maken.

Doet u mee?

Ga verder