Terug
7 sep '24

Kintu | Plantaardige voeding & Leefstijl

Online evenement

De wereldwijde transitie naar een meer plantaardige voedingspatroon wordt nodig geacht om de gezondheid van zowel mens als planeet te optimaliseren. Om een gezond en volwaardig voedingspatroon te kunnen samenstellen dat enkel bestaat uit plantaardige voeding is enige kennis nodig. In deze uitgebreide cursus kunnen niet enkel diëtisten hun expertise verruimen maar ook professionelen als artsen, verpleegkundigen, kinesitherapeuten, enz. kunnen hun patiënten beter begeleiden met deze kennis die enkel gebaseerd is op wetenschappelijke studies. Deze volledige cursus omvat de specifieke noden voor de voeding van foetus tot de hoogbejaarde, de link tussen plantaardige voeding en veel voorkomende ziekten en aandoeningen, een diepgaande theorie waarom meer plantaardige voeding noodzakelijk is alsook theoretische en praktische kennis om volwaardig plantaardig te kunnen eten. Omdat een goede gezondheid uiteraard niet enkel afhangt van voeding worden ook andere factoren voor een gewenste leefstijl in kaart gebracht. Zo wordt ruim aandacht gegeven aan beweging, slaap en stress.
De cursus bestaat uit vooraf ingesproken lezingen door de Vlaamse Plantaardige Diëtisten. Na elke module wordt een toets afgelegd. Na het slagen van elke toets wordt een certificaat uitgereikt.

Prijs:

  • € 399,00 incL btw
  • Studenten: €199 incl. btw

Inclusief hand-outs, certificaat

Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-Portefeuile. Hierdoor krijg je €99 vergoed door de Vlaamse overheid.
Het erkenningsnummer van Kintu is DV.0222467
Het BTW-bedrag wordt nooit gesubsidieerd en dient dus meteen op rekening van Kintu te worden gestort. Daarna dien je de aanvraag in via de KMO-P-website en betaal je daar ook de factuur.

Deelnameattest:
Een attest van deelname krijg je na het vervolledigen van de cursus op 30 november.
Het certificaat wordt uitgereikt na het slagen van alle toetsen. Dit wordt zowel in een printbare pdf bezorgd als in een png-bestand om op de eigen website te kunnen zetten.

Locatie:
Deze opleiding wordt online georganiseerd. De linken krijg je toegestuurd op de data vermeld in het volledige programma en dit op  het door u opgegeven e-mailadres.

Organisator:

Chris Kerfs 
Kintu
BE0703.678.976
www.kintu.be 
chris.kerfs@kintu.be  

Praktische info en inschrijven.

Meer info vind je hier!